Путін приїхав до України із великим синцем на обличчі (відео)

Автор/джерело -  © ТСН.ua



Дата публiкацiї - 28.10.2010 04:59 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=11876

Російський прем’єр-міністр під час зустрічі зі своїм українським колегою не жартував, не посміхався, розмовляв мало, відмовився від вечері й у поспіху відбув додому. Обличчя ж його привертало увагу через великий синець.

Телекадр погано передає те, що побачили українські журналісти

Російський прем'єр-міністр Володимир Путін прибув з візитом до України із поганим настроєм та чимось схожим на великий синець на лівій вилиці, крім цього у нього на обличчі був дуже помітний набряк, який завважили журналісти під час зустрічі Путіна з його українським колегою Миколою Азаровим. Все це було погано замасковано гримом.

Українські журналісти запитали у своїх російських колег, чи все гаразд у Путіна зі здоров'ям. Проте ті запевнили, що нічого підозрілого з настроєм і зовнішністю прем'єра немає, а синців вони не бачать.

Проте Володимир Путін, який завжди відзначався балакучістю та хорошим почуттям гумору, був цього разу сумний, мовчазний. Він підписав близько десяти угод із Миколою Азаровим. Потім, несподівано, формат конференції звузився до двох дуже коротких виступів.

Путін, відмовившись коментувати наболіле газове питання, відбув до аеропорту. Вечерю, яку готував для російського колеги Микола Азаров за участю українських бізнесменів, було скасовано.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.