1 листопада 2010 року - новий Майдан!

Автор/джерело -  © “Аратта-Україна”



Дата публiкацiї - 28.10.2010 05:12 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=11877

Лідер Всеукраїнського об’єднання “Свобода” впевнений, що проросійська влада в Україні своїми діями ініціює новий Майдан.

Олег Тягнибок: “Влада свідомо готує новий Майдан”

"Брутальні виборчі махінації, фальсифікації результатів голосування, наперед заготовлені бюлетені та підписані чисті виборчі протоколи свідчать, що цю владу нічого не навчив Майдан 2004 року", - заявив лідер Всеукраїнського об’єднання "Свобода" Олег Тягнибок під час спілкування з мешканцями Коломиї на Івано-Франківщині 27 жовтня 2010 року, повідомляє прес-служба ВО “Свобода”.

Також лідер "Свободи" зазначив: "Промосковський режим Януковича думає, що якщо йому без бою вдалося окупувати законодавчу, виконавчу, судову гілки влади та придушити свободу слова, то він завіграшки окупує і останній оплот народовладдя – місцеве самоврядування. Гнилість так званого демократичного табору, що плодив і плодитиме легіони "тушок" лише підкріплює думку регіоналів про їхню безкарність та непереможність.

У 2004 році вони теж так думали. Були впевнені, що гроші та адміністративний тиск зламають волю українського народу. У відповідь – отримали Майдан.

Виявилося, що через 6 років, окрім масштабних фальсифікацій, "каруселей", підкупу та залякування регіонали так нічого і не навчилися. Позавчора ми отримали інформацію про масштабний друк фальшивих бюлетенів на виборах до Івано-Франківської обласної ради в друкарні "Кубекс". Як виявили сьогодні – фальшують бюлетені і до міської ради Івано-Франківська.

Безкарності влади немає меж. Підконтрольні регіоналам комісії по всій Україні готують підписати порожні протоколи підрахунку голосів. Виборчі комісії фактично діють в ручному режимі та виконують будь-які вказівки влади. Для прикладу: масово незаконно виносять попередження кандидатам від опозиції, чи, як на Київщині, реєструють кандидатами від Партії регіонів всупереч закону і здоровому глузду громадян Російської Федерації. Готуються виборчі каруселі та запущені технології мережевого маркетингу для підкупу виборців. Влада відчуває повну безкарність і, здається, готова перейти межу. Але паралельно своїми нахабними діями режим Януковича підштовхує націю до нового Майдану.

Хочу у славному місті Коломиї нагадати як безкарно почували себе поляки тут у 1918 році після розпаду Австро-Угорщини. Але вже 1 листопада 1918 року українським став Львів, Коломия та вся Західна Україна. Допоки ми маємо рішучість боротися, захищати свою честь і майбутнє наших дітей нічого не програне. Нам, як мантру нав’язують наші колеги по опозиції про всесильність влади і неможливість виграти вибори. А я бачу як по всій Україні українці приходять захищати свої права у територіальні виборчі комісії та в суди. І вони домагаються свого. Як виявляється, нинішня влада розуміє одну мову – мову силу. І тому у випадку масових фальсифікацій на виборах саме цією мовою нація має говорити з владою.

У 2004 році саме тут, у Коломиї, під час зустрічі з українцями народжувалась "Програма захисту українців". Тоді мало хто, окрім нас самих, вірив в успіх "Свободи". Але ми вірили і боролися. Так і тепер воля кожного українця повинна перерости у солідарну волю нації і при потребі захисти свої права та змести антиукраїнський режим Януковича.

Символічно, що саме на річницю Листопадового зриву влада кидає виклик українцям та сама підштовхує їх на Майдан.

Тільки цього разу майдан не буде кольоровим, він буде українським. Я маю глибокий сумнів, що хтось із Донбасу чи Слобожанщини приїде захищати нинішній режим. Бо замість покращення життя – кожен працюючий та пенсіонер на Сході отримав рабський Трудовий та Податковий кодекси".


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.