Влада своїм проектом “Нова країна” зачищає все українське і нищить економіку держави

Автор/джерело -  © “Аратта-Україна”



Дата публiкацiї - 28.10.2010 05:23 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=11878

Лідер партії “Батьківщина” Юлія Тимошенко вважає, що проект, який здійснює влада під назвою “Нова країна”, спрямований на знищення всіх складових сильної української держави.

"Я думаю, що такий Податковий кодекс, такий терор проти малого та середнього бізнесу йде від нерозуміння владою, що вона робить і не від розуміння, що означає малий бізнес для України і, взагалі, для всього суспільства. Я переважно схиляюся до тієї думки, що просто йде зачищення всього того, що створює сильну українську державу", - сказала Юлія Тимошенко на прес-конференції в Житомирі 27 жовтня.

Зокрема, за її словами, йдеться про знищення української мови, культури, інтелектуального потенціалу.

"Сьогодні до речі, домовилися, що підручник з історії почнуть створювати спільно "Єдина Росія" та Партія регіонів. Зачищається все українське в нашому рідному домі, як основа процвітання держави. Я думаю, що це комплексні заходи. Я думаю, що це і є та стратегія "нової країни", яка вже УКРАЇНОЮ називатися не буде", - переконана лідер партії "Батьківщина".

Новий Податковий кодекс зробить підприємців безробітними і знищить економіку України

Лідер партії "Батьківщина" Юлія Тимошенко прогнозує, що ухвалення Верховної Радою нової редакції Податкового кодексу призведе до масової втрати роботи представниками малого та середнього бізнесу.

"Якщо остаточно буде прийнято Податковий кодекс, а поставили його прийом в парламенті зразу після виборів – на 2 чи на 3 листопада, то після прийняття Податкового кодексу в цілому прогноз, що в Україні відбудеться скорочення більше ніж 200 тисяч робочих місць", - заявила Юлія Тимошенко днем раніше на прес-конференції в Миколаєві 26 жовтня.

Лідер "Батьківщини" вкотре зазначила, що сьогодні підприємці не мають змоги надати податковим органам повноцінні звіти, які б відповідали реальному стану їх бізнесу.

"Що робить податкова? Вона рахує всім податок з обігу і примушує поставити цю цифру в звіти – тобто, в податкові декларації. Що роблять підприємці? Вони відмовляються здавати такі декларації. Наприклад, в Дніпропетровську взагалі винайшли унікальний засіб: вони почали декларації податкові відправляти поштою, але коли податкова отримувала, вона там міняла показники і своєю власною рукою вписувала нові податкові показники. Що зробили дніпропетровці? Вони посилають в податкову декларації поштою, але кожну сторінку вони тепер ламінують", - повідомила вона.

За словами Юлії Тимошенко, підприємці не витримують податкового тиску і змушені відмовлятися від власного бізнесу.

"Люди просто біжать з малого бізнесу. Якщо зараз Податковий кодекс зніме спрощену систему оподаткування, зніме повністю всі пільги, які навіть були у малих підприємців, на цьому їх життя завершиться. А на цьому завершиться і успішне економічне життя нашої держави", - констатувала лідер "Батьківщини", повідомляє офіційний сайт Ю.Тимошенко.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.