Хроніки вільного вибору. На Луганщині виявився надлишок бюлетенів

Автор/джерело -  © “Аратта-Україна”



Дата публiкацiї - 31.10.2010 12:53 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=11908

Представник партії «Батьківщина» в Луганській обласній територіальній комісії Павло Звєрєв повідомив ЦВК про порушення закону при виготовленні бюлетенів для голосування.

Про це повідомляє прес-служба партії.

«Усі територіальні виборчі комісії друкували виборчі бюлетені на свій розсуд, без будь-якої системи. У результаті було виявлено 6 тисяч зайвих бюлетенів для голосування з виборів міського голови в м. Стаханов, у Краснолуцьку ТВК було передано 300 зайвих бюлетенів, - повідомляє Звєрєв. – Окрім того, у селищах Штерівка, Запоріжжя та Софіївка Краснолуцької міської ТВК усі бюлетені виявились пошкодженими, бо округ був написаний невірно. У Верхньошевельовській сільраді Краснодонської районної ТВК у бюлетенях для виборців по мажоритарній системі прізвища кандидатів в депутати від партії регіонів поставлені першими в списку, що є порушенням закону».

Таких та інших порушень виявляється дуже багато. У партії «Батьківщина» уже готові до того, аби офіційно заявити про невизнання виборів через масові порушення і слабкий рівень реагування на ці порушення відповідних повноважних органів.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.