На російському ТБ вийшла зла пародія на Януковича: згадали про Осетію та вінок (відео)

Автор/джерело -  © “Аратта-Україна”



Дата публiкацiї - 2.11.2010 00:28 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=11934

В ефірі російського Першого каналу вийшов сюжет, що несподівано гостро зображає Gрезидента України Віктора Януковича, з яким, як вважається, у російського керівництва зараз хороші стосунки.

Янукович стає Богом, отримавши ці повноваження від пародійного ж Віктора Ющенка

Пародійний Янукович з'явився у популярному шоу "Велика різниця". Автори сюжету вирішили пояснити новітню українську історію через сюжет комедії "Брюс всемогутній": там звільнений телеведучий отримує від Бога його повноваження.

У пародії ж Богом стає Янукович, отримавши ці повноваження від пародійного ж Віктора Ющенка. Вже в діалозі цих персонажів прозвучали теми, досить гострі для обох країн. Що характерно, багато уколів на адресу Януковича звучали взагалі чи не вперше на федеральному каналі: "серйозні" новини таких тем піднімати не люблять, передає NEWSru.ua.

Наприклад, коли "Ющенко" здає справи і піднімається по драбині "в небо", "Янукович" просить у нього напуття. "Осетію не визнавай!" - кричить йому колишній президент України. Тим самим з екрану президентові Україні нагадали, що перед виборами він обіцяв визнати незалежність від Грузії Абхазії та Південної Осетії, але після виборів різко передумав. Російське керівництво цю позицію Януковича публічно не засуджувало, хоча президент сусідньої Бєларусі Олександр Лукашенко був викритий в обмані особисто Дмитром Медведєвим.

Також в пародії побіжно прозвучали натяки на кримінальні справи, які, нагадаємо, заплямовують біографію українського президента.

Інша "вічна" тема - газові борги. Тут "Віктор Янукович" запитує у "Віктора Ющенка", коли ж Україна поверне їх Росії. При цьому спочатку за спиною він показує два пальці, а потім вони чарівним чином складаються в дулю. Очевидно, на думку авторів пародії, це відображає справжній стан речей.

Ставши Президентом, "всемогутній Віктор" швидко позбавляється від опозиції в особі пародійної ж Юлії Тимошенко - за допомогою чарівництва псує її публічний виступ, де вона його критикує.

І, нарешті, в пародії пролунав відкритий натяк на епізод, куди більш відомий в інтернеті, ніж в телеефірі. На Януковича, який тільки-тільки відчув свою повну всемогутність, падає траурний вінок.

Закінчується сюжет і зовсім суворим епізодом: нібито Президент Україні, думаючи тільки про свої потреби і не бажаючи бачити і чути скарги простих людей, ховає від них голову в волохаті рожеві навушники. Якоїсь реакції на цей сюжет з боку України поки не було.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.