У Харкові “ліплять мера” Гепу за новими технологіями

Автор/джерело -  © “Аратта-Україна”



Дата публiкацiї - 2.11.2010 17:20 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=11946

Нові технології фальсифікації результатів виборів виявили на виборчих дільницях представники Харківського міського штабу «ВО «Батьківщини».

Про це сьогодні розповів представник штабу Андрій Жорник, повідомляє прес-служба партії.

За його словами, технологія проста, але ефективна: в комісіях бюлетені по виборах міського голови з поміткою «За Авакова» пакуються в пачки з бюлетенями «Проти всіх».

Як зазначив Жорник, про цей застосований метод фальсифікацій у штаб «Батьківщини» повідомили спостерігачі. При цьому Жорник зазначає, що повідомлення з різних ділянок носили вчора масовий характер.

Для перевірки інформації представниками штабу «Батьківщини» було обрано 415-у дільницю, розташовану в будівлі школи № 141. Як зазначив Жорник, у пачці з бюлетенями «Проти всіх» знаходилося 90 бюлетенів. Серед них були виявлені 7 бюлетенів, в яких стояла позначка «За Авакова».

Наразі перевіряються й інші ділянки, на яких кількість людей, які ніби то проголосували «Проти всіх», неприродно велике для виборів.

«На мою думку влада, розуміючи, що вибори виграв Аваков, стала спішно ховати голоси харків'ян, віддані за Арсена Борисовича, - зазначив Жорник, - Зверніть увагу, що навіть виборчком заявляє про незвично високий відсоток голосів «Проти всіх» - більш 11%».


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.