Опозиція блокуватиме трибуну парламенту до переможного кінця

Автор/джерело -  © ТСН



Дата публiкацiї - 3.11.2010 13:08 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=11958

Блок Юлії Тимошенко буде блокувати трибуну Верховної ради, поки більшість не погодиться розглянути постанову опозиції щодо повторних виборів у Київській, Львівській областях та Тернополі.

Про це заявив нардеп від фракції БЮТ Сергій Міщенко.

"Ми блокуємо трибуну, оскільки сьогодні до порядку денного за нашою вимогою не включене основне питання щодо перевиборів у двох областях та місті Тернополі, а також питання щодо створення тимчасової слідчої комісії (ТСК) на предмет розслідування фактів порушення виборчого законодавства під час проведення місцевих виборів", - наголосив Міщенко.

Він також додав, що усі проекти законів, які підготовлені БЮТ і стоять на порядку денному, "важливі, але питання виборів для нас, як і для усіх громадян сьогодні, питання їх прозорості - основне".

Нагадаємо, народні депутати із фракції БЮТ вранці 3 листопада перед початком засідання заблокували трибуну сесійної зали Верховної ради. Вони заблокували стільцями двері для входу до президії парламенту. Депутати оточили ложу уряду, президію і трибуну.

Як відомо, ранцше десять опозиційних партій, зокрема "Батьківщина", заявили, що місцеві вибори, які відбулися в Україні 31 жовтня, не були демократичними та вільними. Партії заявили, що "фальсифікація в українському вимірі була тривалим процесом, який охоплював всі етапи виборчої кампанії".


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.