Влада хоче зробити для киян “золоту” воду. За ціною, а не за якістю

Автор/джерело -  © УНІАН



Дата публiкацiї - 4.11.2010 18:32 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=11981

Головне управління комунального господарства Київської міської державної адміністрації має намір ініціювати підвищення тарифів на холодну воду приблизно на 50%.

Про це сказав сьогодні журналістам начальник ГУ комунального господарства Дмитро Новицький.

«Я маю намір ініціювати підвищення тарифів на воду. Обгрунтованим буде підвищення ціни на воду (холодну) десь на 50%», - сказав він.

За припущенням Новицького, тариф може бути збільшений з 2011 року.

Як сказав керівник Управління комунального господарства, чинний тариф дуже низький і не дозволяє забезпечити надання води хорошої якості. За його поясненням, навіть після останнього підвищення тарифів на ЖКП в столиці не вистачає коштів на поліпшення якості послуг.

За даними Новицького, зараз вартість холодної води в Києві становить близько 5 грн. за 1 куб.м.

Як повідомлялося раніше, згідно з розпорядженням КМДА від 31 травня № 3921, з 1 липня в Києві підвищили тариф на гарячу воду - на 29% порівняно з попереднім, на опалення - на 41%.

Від “Аратти”: нам не зрозуміло одне: якщо страви у столиці такі погані, то звідки у чиновників беруться гроші на шикарні автівки?

Мабуть, епідемія космічної клептоманії настільки вразила чиновницьку братію, що варто було б гамузом помістити їх у карантин. Наприклад, у Лук'янівське СІЗО. Можливо, киянам навіть було б дешевше, спеціально для посадовців міської влади, побудувати окремий, висококомфортабельний ізлятор. І тоді, напевно, грошей би вистачило на всі потреби, ще й залишилося б на дешеві муніципальні кредити для розвитку малого і середнього бізнесу.

Хіба не так?


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.