У Тернополі свободівці блокують ТВК

Автор/джерело -  © ZAXID.NET



Дата публiкацiї - 7.11.2010 22:40 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=12000

7 листопада представники «Свободи» прийшли під стіни ПК «Березіль», де розташована територіальна виборча комісія з вимогою негайного оприлюднення результаті виборів.

«Свободівці» не випускають членів ТВК з приміщення комісії та обіцяють цілодобове чергування до оприлюднення результатів виборів.

Як повідомили в Тернопільській обласній організації ВО "Свобода", у стінах ПК "Березіль" перебувають близько п’яти сотень прихильників "Свободи" та їх кількість збільшується. "Свободівці" вважають дії територіальної виборчої комісії незаконними та вимагають в повній мірі і об’єктивно розслідувати факти бездіяльності членів ТВК.

Вимоги Тернопільської міської організації ВО "Свобода" до членів ТВК, до органів прокуратури, СБУ та МВС:

1. До ТВК: оголосити результати виборів по всіх виборчих округах міста Тернополя на основі протоколів дільничих виборчих комісій.

2. Продовжити виконання покладених Законом про місцеві вибори повноважень, оскільки складення повноважень після дня голосування Законом не передбачена.

3. До органів прокуратури, СБУ та МВС – в повній мірі і об’єктивно розслідувати факти бездіяльності членів ТВК, фальсифікації виборчої документації та результатів волевиявлення .

Нагадаємо, голова Тернопільської обласної ради Олексій Кайда заявив про те, що провладна партія застосовує брудні технології при перерахунку голосів до Тернопільської міськради.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.