Пограбована квартира свідка у справі Гонгадзе

Автор/джерело -  © ForUm



Дата публiкацiї - 17.10.2006 20:50 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=1201

Представник інтересів вдови журналіста Георгія Гонгадзе Мирослави Гонгадзе Валентина Теличенко заявляє про пограбування квартири свідка Людмили Фролової, яка вже свідчила у суді.

"Квартира Фролової була пограбована", - заявила вона на засіданні Апеляційного суду Києва на засіданні у справі по звинуваченню виконавців вбивства Г. Гонгадзе у вівторок.

За словами Теличенко Фролова у своїх свідченнях говорила про те, що пошукає і надасть заяву журналістів про тиск на ЗМІ, що фігурує у справі, оригінал якого має у своєму розпорядженні.

Вона не виключила, "що пограбування має відношення до допиту свідка" і попросила залучити до справи копію довідки про звернення в Шевченківське райуправління міліції у зв'язку з пограбуванням. Суд задовольнив це клопотання, не дивлячись на заяви адвокатів підсудних, які вважали, що пограбування не має відношення до справи.

Як повідомлялося, 29 вересня суд допитав другого свідка у справі Фролову, яка була співзасновником інтернет-видання "Українська правда" і реєструвала домен видання.

Вона заявила, що у неї досі зберігається заява про тиск журналістів, яку Г. Гонгадзе в 2002 році оприлюднив на прес-конференціях в Києві і Вашингтоні. Вона пообіцяла надати суду цю заяву.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.