Янукович пояснив, що таке демократія: якщо мер не займатиметься каналізацією, він особисто відкрутить йому голову

Автор/джерело -  © ТСН



Дата публiкацiї - 11.11.2010 14:38 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=12054

Президент Віктор Янукович пообіцяв відкрутити голову опозиційним місцевим керівникам, які не вирішуватимуть життєво важливих проблем людей, зокрема з каналізацією.

Про це глава держави заявив на нараді з адміністративно-господарським активом Івано-Франківської області з питань розвитку регіону у п'ятницю, 11 листопада, у м. Калуші.

"Як голова міста може бути в опозиції? Я йому голову відкручу одразу, якщо він не буде займатися каналізацією, не буде займатися водою і газом. Перспективи не буде. Та й люди терпіти не будуть", - наголосив Янукович.

За його словами, коли вважають, що, наприклад, в одному регіоні обрали з однієї партії п'ять голів міст, а партія – в опозиції. "Що, ці п'ять голів будуть в опозиції? Я собі не уявляю це", - підкреслив президент.

Він також додав, якщо є конкурентоспроможна програма, то її необхідно реалізовувати. В свою чергу, президент обіцяє створити усі необхідні умови.

Президент наголосив, що він є партнером для всіх керівників на місцях, зокрема, у вирішенні життєво важливих проблем для регіонів.

"Політикам хотів би сказати, великим: щоб займалися тим, що хвилює сьогодні людей, тим, що хвилює сьогодні суспільство – життєвими проблемами, життєвими. Політиканство – воно відходить вже у минуле", - заявив Янукович.

Він зазначив, що кожного дня зустрічається з політиками, що представляють різні політичні сили. "І я хочу сказати, що я бачу, як відбуваються зміни, як йде процес, фактично який створює нормальні стосунки у державі, до речі демократичні", - сказав президент.

Як він також зауважив, що "демократія – це не знущання над самими собою, це такий конструктивний підхід до життя".

Нагадаємо, 11 листопада президент Віктор Янукович знаходиться в Івано-Франківську з робочою поїздкою.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.