Луценко каже, що зі Стогнієм не бився і навіть не розмовляв

Автор/джерело -  © Кореспондент.net



Дата публiкацiї - 15.11.2010 11:51 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=12085

Екс-міністр внутрішніх справ Юрій Луценко заявив, що не бився з радником глави МВС Костянтином Стогнієм, і закликав правоохоронців переконатися у цьому, подивившись відеозапис.

"Я взагалі не вів з ними розмови. Ні з Гуцалюком, ані зі Стогнієм. Я стояв буквально біля дверей. Є службова відеокамера, будь ласка, подивіться", - сказав колишній чиновник вчора ввечері в ефірі програми Чорне і біле на телеканалі ТВі.

Нагадаємо, 13 листопада директор Департаменту зв'язків з громадськістю МВС України Дмитро Андрєєв повідомив, що напередодні радник міністра внутрішніх справ Костянтин Стогній після ток-шоу Шустер live вдарив в обличчя екс-міністра внутрішніх справ Юрія Луценка. За його словами, в першій частині Шустер live обговорювалося питання діяльності органів внутрішніх справ, і після її закінчення радник міністра Стогній та Михайло Гуцалюк, який у 2006 році перебував першим на квартирному обліку, але в 2009 році став 66-им внаслідок зміни колишнім керівництвом МВС наказу про виділення житла працівникам міліції, обговорювали питання можливості відновлення в черзі.

"Стогній з Гуцалюком виходили зі студії Савіка Шустера, і в момент, коли тривала розмова, як же можливо відновитися в цій черзі, колишній міністр внутрішніх справ пан Луценко сказав, що квартиру можна отримати, якщо ... ну, скажімо так, зробити. .. оральний контакт з міністром внутрішніх справ, - сказав Андрєєв. - Після цього Стогній вдарив пана Луценка в обличчя. Була бійка. Стогній попросив Луценка, якщо у нього є якісь претензії, викликати міліцію для з'ясування цього інциденту. Але Луценко відмовився це робити".

Проте Луценко заявив, що не було ніякого інциденту з його участю: "Я закінчив виступ тут, в студії Савіка Шустера, вийшов на вулицю, спокійно спілкувався з іншими людьми, в цей час Стогній, вступивши в перепалку з народним депутатом Гримчаком, не зміг перемогти його інтелектом і накинувся з кулаками, - розповів політик. - Очевидно, потім зрозумів, що це чиста кримінальна справа, оскільки йдеться про особистість, яка є недоторканою, і яку не тільки бити, навіть лякати не можна - це кримінальна відповідальність за погрози, за побиття, за нанесення тілесних ушкоджень. І після цього він придумав якусь неймовірну історію, нібито він кинувся на мене. Для мене це новина. Ви ж бачили, що на мені немає ні подряпини".

При цьому депутат Юрій Гримчак також стверджує, що Стогній побив саме його, а Луценко нібито взагалі не брав участі в бійці. Депутат також звернувся до міліції і Генеральної прокуратури із заявою про порушення кримінальної справи стосовно Стогнія.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.