Стогній наполягає, що посварився з Луценком, але битися не дозволити охоронці

Автор/джерело -  © Українська правда



Дата публiкацiї - 15.11.2010 12:35 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=12086

Радник глави МВС Костянтин Стогній заявив, що бився з Юрієм Луценком, а не з депутатом від НУНС Юрієм Гримчаком.

"Близько 22:30 ми з Михайлом Гуцалюком вийшли на вулицю і побачили на парковці групу людей, серед яких був Юрій Луценко", - сказав він газеті "Комерсант-Україна".

"Проходячи повз, я почув, як Луценко говорив на нашу адресу дурниці - про міністра (Анатолія Могильова), про те, як квартиру отримати, про якісь сексуальних речі", - зазначив Стогній.

"Я зробив зауваження, але у відповідь почув ще більше лайки. Тоді я зробив різкий випад у бік Луценка, але не дістав, бо його заступили охоронці. Він продовжив викрикувати лайку, зав'язалася бійка, що тривала секунд десять", - заявив радник міністра.

"Мене відштовхнули на припарковану поруч машину, потім з будівлі почали вибігати люди, хтось сказав, що все знімається на відеокамери, і ми зупинилися", - сказав він.

За словами Стогнія, не дивлячись на те, що автомобіль був пошкоджений, люди з оточення Луценка відмовилися викликати ДАІ.

"Народний депутат Володимир Ар'єв у той же вечір написав мені SMS: "ДАІ викликати не будемо, щоб нікого не підставляти, але людині компенсувати поломку машини все одно треба", - зазначив він.

"Я погодився скинутися грошима, щоб відшкодувати збиток власнику", - підкреслив Стогній. Він зазначив, що доповів ситуацію Могильову, який назначив проведення внутрішнього розслідування.

Як відомо, раніше директор департаменту зв'язків з громадськістю МВС Дмитро Андрєєв повідомив, що Стогній вдарив в обличчя екс-міністра внутрішніх справ Луценка в п'ятницю ввечері, після ток-шоу Шустер Live.

При цьому депутат від НУНС Юрій Гримчак стверджує, що Стогній побив саме його, а Луценко нібито взагалі не брав участі в бійці.

Депутат також звернувся до міліції і Генеральної прокуратури з заявою про порушення кримінальної справи відносно Стогнія.

Луценко теж стверджує, що не бився зі Стогнієм.

Від “Аратти”: між тим, абсолютно не зрозуміло, хто ж тоді побив народного депутата Юрія Гримчака?

Судячи з телепередачі, відеозапис якої може подивитися кожний, нібито всі учасники були тверезі і при свідомості.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.