Перед Верховною Радою одночасно відбуваються аж три мітинги

Автор/джерело -  © ТСН



Дата публiкацiї - 15.11.2010 12:51 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=12087

Під комітетами парламенту, де в ці хвилини відбувається погоджувальна рада, проходить одразу три мітинги.

На одному люди протестують проти ухвалення Трудового кодексу. На другому проти закону про мови. На третьому проти реклами алкогольних та тютюнових виробів.

Найактивніше себе поводять люди на мовному мітингу. Вони б'ють у барабани, б'ють палицями по алюмінієвих відрах, скандують: "Ні, другій державній мові", "Мова в нас одна", "Займіться ділом, а не язиком".

Тримають плакати: "Боріться з кризою, а не з мовою", "Хочеш двомовність - вивчи японську", "Податковий кодекс+мовний розкол+трудове рабство = нова Рада".

З мітингувальниками проти ухвалення трудового кодексу стоїть колишня голова Фонду держмайна Валентина Семенюк.

"Цим трудовим кодексом фактично вводиться рабство в країні. Пропонується 48 годин на тиждень робочого часу. Враховуючи, що сьогодні 80% власності в руках капіталістів - це означає, що вони будуть регулювати трудові відносини", - зазначила вона.

нагадаэмо також, що через запланований Радою на 16 листопада розгляд проекту Податкового кодексу в другому читанні до Києва з усіх областей України з'їжджаються невдоволені цим проектом. За прогнозами організаторів пікетів, перед Верховною радою у вівторок збереться близько 50 тисяч підприємців.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.