Азаров знайшов у Податковому кодексі навіть податкові канікули

Автор/джерело -  © РБК-Україна



Дата публiкацiї - 15.11.2010 16:08 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=12092

Прем’єр-міністр України Микола Азаров спростував поширену думку про те, що новий Податковий кодекс знищить малий бізнес, а також ускладнить роботу спрощенців.

Про це він заявив сьогодні, 15 листопада, під час прямої лінії в газеті "Факти".

"Це зовсім не так. Для малого бізнесу будуть створені податкові канікули, які суттєво полегшать фінансове навантаження на підприємців, - заявив прем'єр. - Що стосується спрощенців. Скажіть, чи може бізнесмен мати спрощену форму оподаткування, займаючись при цьому нерухомістю, маючи мільйонні річні обороти , а також штат співробітників понад 100 чоловік?".

За словами М. Азарова, для спрощенців будуть введені обмеження, які дадуть їм можливість платити справедливі податки.
Коментуючи питання зниження ПДВ на 1%, прем'єр-міністр сказав, що в масштабах країни 700 млн грн на рік - "дуже великий подарунок, який уряд дарує підприємцям".

Як повідомлялося раніше, голова Верховної Ради України Володимир Литвин під час погоджувальної ради заявив, що парламент 16 листопада розгляне проект Податкового кодексу в другому читанні.

Підприємці, які навідзнаку від Азарова, не побачили у законопроекті податкових канікул збираються завтра протестувати проти його прийняття.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.