В Одесі регіонали знайшли крайнього за їхню непопулярність серед народу

Автор/джерело -  © Українська правда



Дата публiкацiї - 15.11.2010 19:36 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=12096

За погані результати Партії регіонів на місцевих виборах в Одесі повинен відповідати глава облорганізації партії Едуард Матвійчук.

Таку думку озвучив екс-глава Одеської облради, нині депутат від Партії регіонів Микола Скорик.

"Ці вибори показали, що разом з перемогою, яку здобула Партія регіонів, є і проблеми, що з'явилися останнім часом", - зазначив депутат.

"Ми здобули перемогу за рахунок депутатів-мажоритарників. За партійними списками ми набрали набагато менше голосів з новими "великими керівниками" в 2010 році, ніж ми набрали у 2006 році, коли ми були в опозиції, і коли багато наших колег піддавалися репресіям", - уточнив Скорик.

Він зазначив, що не вважав за потрібне говорити про існуючі проблеми до виборів, тому що такі дії могли б зашкодити партії.

"Проте, якщо ми будемо продовжувати мовчати, то рейтинг буде і далі падати, а на нашому електоральному полі будуть пастися уявні союзники", - сказав Скорик.

Крім того, він повідомив, що змушений переїхати працювати з Одеської області до Криму.

"Буду відвертим: я неодноразово говорив, що хотів би залишитися працювати в Одесі. Я корінний одесит, прожив тут усе життя. І якщо говорити про мої особисті бажання, то пріоритетним для мене була б робота у рідній області", - розповів депутат.

"Однак я член Партії регіонів, тому буду працювати на тому посту, який визначить керівництво партії і країни", - додав Скорик.

При цьому він підкреслив, що має право відстоювати свою точку зору про ситуацію в партії і буде це робити.

"Я залишаюся членом Партії регіонів і пишаюся своєю партійністю, проте це не означає, що я не можу мати своєї думки з тих чи інших питань", - заявив екс-голова облради.

Як відомо, на виборах до місцевих органів влади 31 жовтня Партія регіонів отримала 86 з 132 місць в Одеській облраді.

34 місця партія отримала в багатомандатному окрузі, та ще 52 - по одномандатних округах.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.