Гримчак не має бажання саджати у в’язницю Стогнія

Автор/джерело -  © Газета.ua



Дата публiкацiї - 16.11.2010 11:53 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=12101

Народний депутат від фракції НУ-НС Юрій Гримчак не бажає притягнення радника МВС Костянтина Стогнія до кримінальної відповідальності за напад на депутата.

Про це "нунсівець" заявив в ефірі телеканалу ТВі.

"Я не хочу, аби його саджали до в'язниці. Чесно кажучи шкода - у нього ж теж є діти. Але, я вважаю, що він не повинен працювати у Міністерстві внутрішніх справ", - зазначив депутат.

Водночас, за словами парламентаря, не можна залишати цей інцидент безкарним.

"Він має бути покараний. Можливо, звільнений з посади, можливо, повинен отримати якийсь умовний термін, але покараний бути повинен", - заявив Гримчак.

За словами парламентаря "чинний співробітник МВС не повинен, навіть якщо його найстрашнішими словами ображатимуть, розпускати руки, як відносно громадян на вулиці, так і стосовно народних депутатів України".

Раніше Гримчак заявляв, що за своє побиття Стогній може сісти до в'язниці на 5 років і вимагав від Генпрокуратури порушити проти нього кримінальну справу. Він мотивував це перешкоджанням діяльності народного депутата.

Як повідомлялося раніше, що у п'ятницю після ефіру Шустер live відбулася бійка, в якій, за версією депутата Юрія Гримчака, брали участь він та радник міністра внутрішніх справ Костянтин Стогній. Водночас сам Стогній каже, що бився з екс-міністром внутрішніх справ Юрієм Луценко.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.