Стогній каже, що Могильов не побачив його провини

Автор/джерело -  © Українська правда



Дата публiкацiї - 16.11.2010 19:59 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=12107

Радник міністра внутрішніх справ Костянтин Стогній готовий подати рапорт про відставку, однак не хотів би робити це зараз.

Про це розповів сам Стогній в інтерв'ю ЛігаБізнесІнформ у вівторок.

"Я повдіомив міністру, що готовий написати рапорт про відставку", - заявив Стогній.

За його словами, він збирався "через якийсь період, коли все встане на свої місця, коли зрозуміє, що вже можна спокійно займатися своєю справою", він повернеться в журналістку.

"Але після цього інциденту, я розумію, що ці люди, які все це організували, обманюють суспільство... Вони будь-якими способами домагаються, щоб я пішов із МВС. Але робити їм такі подарунки я не стану. Тим більше, поки не завершена перевірка, це було б проявом малодушності", - заявив він.

Стогній також розповів, що відразу після інциденту спілкувався з Міністром внутрішніх справ Анатолієм Могильовим про інцидент.

"Коли я доповів міністру, він поставився до цього, м'яко кажучи, напружено. Він мене запрошував на роботу як людину, що буде нейтрально підказувати розумні речі", - розповів Стогній.

"Він (Могильов) мені сказав: "Слухай, ну ти як учасник політичного процесу. Не треба піддаватися на провокації. У душі - розумію, але в цілому це недобре". На той момент він не знав, як там було насправді", - розповів він.

Тому, за його словами, Могильов сказав, щоб він у вихідні визначився, як бути далі, а в понеділок його відсторонять від займаної посади на час розслідування.

"У понеділок зранку я прийшов у МВС. Міністр мене викликав і сказав, що у вихідні була службова перевірка, вона не закінчена, але за попередніми матеріалами, з відео й зі свідчень очевидців, міністр припустив, що моєї провини в цій історії немає", - розповів Стогній.

"Тому він не побачив аргументів для того, щоб мене відстороняти від посади", - додав він.

"Було вирішено провести перевірку до кінця, установити, як усе було, тому що є різні думки. "Так що працюй, і по закінченню розслідування будемо думати, яка твоя провина", - процитував Стогній слова Могильова.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.