Обіцянка - цяцянка... Регіонали обіцяють врахувати вимоги протестувальників

Автор/джерело -  © Кореспондент.net



Дата публiкацiї - 16.11.2010 21:32 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=12110

Парламентська фракція Партії регіонів обіцяє уважно вивчити вимоги протестуючих проти прийняття нового Податкового кодексу.

Про це повідомив глава фракції ПР Олександр Єфремов після зустрічі з представниками підприємців, що беруть участь в акції протесту проти прийняття Податкового кодексу в будівлі парламенту.

"Ми не можемо просто відмахуватися від проблем, які є", - сказав лідер фракції Партії регіонів Олександр Єфремов.

"Ми вислухали усі пропозиції, з якими вони вийшли. Нам дійсно необхідно трохи часу для того, щоб проконсультуватися, чому окремі пропозиції не були враховані, або були викреслені потім при доопрацюванні цього документу. Мені здається, що при доопрацюванні з фахівцями, принаймні, протягом завтрашнього дня, ми деякі, окремі напрями можемо поправити", - вважає Єфремов.

Окрім того він підкреслив, що в профільному комітеті необхідно вивчити пропозиції, які висловили підприємці.

"І ми сподіваємося, що післязавтра вийдемо все-таки з погодженим документом. Можливо, один з варіантів, що окремі розділи доведеться переносити, або по термінах введення, або якщо вони будуть недопрацьовані, тоді думати, що з ними робити", - сказав Єфремов.

Депутат також висловив сумнів у доцільності перебування мітингуючих біля стін парламенту протягом всього часу роботи над Податковим кодексом.

"Я б не став підтримувати те, що люди повинні себе насилувати, перебуваючи у тих умовах, які тут є в місті Києві. Напевно, більше достукатися неможливо, тому що вони достукалися практично в усі кабінети", - додав Єфремов, пообіцявши по можливості врахувати пропозиції мітингуючих.

Нагадаємо, представники малого і середнього бізнесу, які протестують проти прийняття Податкового кодексу, заявили про свій намір пікетувати Раду до 18 листопада.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.