Міліція оприлюднила тарифи столичного секс-ринку

Автор/джерело -  © Газета.ua



Дата публiкацiї - 17.11.2010 10:57 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=12114

Київська міліція вирішила влаштувати глобальну зачистку ринку інтим-послуг.

Про це пише Сегодня з посиланням на главу ЦГЗ київської міліції Володимира Поліщука. За даними міліції, у Києві зараз діє більше 200 таємних притонів.

"Інтимний бізнес ховається під вивісками стрип-барів, масажних салонів, розважальних клубів, на квартирах та в готелях", - розповів Поліщук.

Правоохоронці виділяють кілька типів путан, від цього залежить і місце їх дислокації. Наприклад, найдешевших (від 5 до 100 гривень) можна зловити "з руки" на вулиці біля метро КПІ, на бульварі Шевченка, біля метро "Лівобережна" і на Окружній. Вони надають послуги в машинах, і відрізнити їх можна за характерним одягом: мініспідницею, спортивною кофтою і туфлями на підборах.

Другий тип - це дівчата за оголошенням, наприклад, про послуги масажу. Їх привозять на машині до місця, а потім забирають. За свої послуги вони беруть трохи дорожче - 200 гривень.

Найпоширеніший у клієнтів - третій тип: дівчата з лазень, саун, стриптиз-клубів. Розцінки на відпочинок з "полуничкою" обумовлюються безпосередньо з адміністратором, ціна стартує від 400 гривень.

Найдорожчий тип повій - ескорт-сервіс. Ці дівчата отримують від $200 за годину роботи, але це тільки супровід на якому-небудь заході, за інтим - треба доплатити ще стільки ж.

Як розповіли виданню в одному з елітних готелів на Печерську, де є прихований бордель, часті клієнти у них - народні депутати, депутати Київради та зірки естради. Дівчатам-стриптизеркам вони платять $ 200 за годину. Але найбільш щедрі з VIP-клієнтів - депутати-геї, які платять за інтимпослуги юнакам по $400 за годину.

Активістки жіночого руху Femen протестують проти дій влади, яка фактично стимулює бурхливий розвиток секс-бізнесу в Україні

Від “Аратти”: влада активно нарощує темпи розвитку секс-індустрії в Україні. І, відповідно, тіньові доходи посадовців, які цей бізнес контролюють.

А у столиці, як свідчить міліцейська хроніка, активними користувачами секс-послуг є народні обранці та високопосадові чиновники.

То чи варто дивуватися, коли вони готують і ухвалюють Податковий кодекс, який фактично перетворює Україну у поліційний концтабір, де в принципі не може йтися ні про приватну ініціативу, ні про якійсь людський добробут. При цьому, не можна не помітити, що влада, очолювана Партією регіонів, неабияк стурбована цінами на секс-ринку і вживає дієвих кроків для здешевлення секс-послуг.

Разом із тим, очевидна турбота народних обранців про молодь - адже реальною стає чітка перспектива початку самстійного життя кожного: або рабська праця за копійки, або на панель. За ті ж копійки і ще гірше безправ'я.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.