“Батьківщина” заявила про підтримку вимог підприємців

Автор/джерело -  © “Аратта-Україна”



Дата публiкацiї - 18.11.2010 22:38 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=12139

Лідер партії “Батьківщина” Юлія Тимошенко заявляє, що її політична сила виступатиме партнером підприємців та надасть всі організаційні можливості партії для підтримки ініціатив представників малого та середнього бізнесу, які виступають проти ухвалення Податкового кодексу.

"Ми – ваші інструменти і помічники. Але категорично не організатори. Ми приєднуємося до вашого ультиматуму, ми із задоволенням всі свої підписи поставимо і включимо всю нашу організаційну партійну систему, щоб допомогти вам зібрати підписи як під цим ультиматумом, так і під зверненням до міжнародної спільноти", - сказала Тимошенко сьогодні на зустрічі опозиційного уряду з представниками підприємців, які пікетують Верховну Раду з вимогою не ухвалювати Податковий кодекс.

Лідер партії "Батьківщина" також заявила, що її політична команда підтримує вимогу до Президента накласти вето на Податковий кодекс у разі його ухвалення Верховною Радою, а також у разі відсутності вето – збір підписів за проведення референдуму про дострокове припинення повноважень Президента і парламенту.

"Члени опозиційного уряду і я поділяємо вашу пропозицію. Якщо Податковий кодекс буде підписаний, то безпосередньо відразу розпочати збір підписів щодо проведення референдуму щодо дострокових виборів Президента і парламенту. Ми вважаємо, що ви як підприємці знаєте, що менеджер міняється, якщо він не виконує функції і не може давати результат. Нічим не відрізняються політичні менеджери", - вважає Юлія Тимошенко.

Як відомо, підприємці ухвалили ультиматум, в якому представники малого та середнього бізнесу закликають місцеві ради провести позачергові сесії та дати оцінку Податковому кодексу.

Крім того, підприємці вимагають відставки авторів цього документу – прем’єр-міністра Миколи Азарова, віце-прем'єра Сергія Тігіпка та голови Держкомпідприємництва Михайла Бродського. Представники малого та середнього бізнесу вимагають від Віктора Януковича накласти вето на Податковий кодекс у разі його ухвалення.

Підприємці заявляють, що у випадку невиконання їх вимог 22 листопада проведуть акцію протесту на Майдані незалежності, а о 19:00 того ж дня на вулиці Банковій – перші збори ініціативної групи з проведення референдуму щодо дострокового припинення повноважень президента та Верховної Ради.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.