На Банковій утримуються від коментарів щодо Податкового кодексу

Автор/джерело -  © Кореспондент.net



Дата публiкацiї - 19.11.2010 16:04 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=12144

Перший заступник голови адміністрації президента Ірина Акімова заявила, що в Адміністрації Президента України не коментують прийняття Верховною Радою Податкового кодексу до його направлення на підпис главі держави.

"Ми будемо коментувати Податковий кодекс після того, як він надійде в Адміністрацію Президента", - зазначила сьогодні, 19 листопада, Акімова.

Нагадаємо, вчора ВР прийняла Податковий кодекс. За таке рішення проголосували 269 народних депутатів з 348 зареєстрованих у залі.

Як повідомлялося раніше, віце-прем'єр-міністр України Сергій Тігіпко впевнений, що Президент Віктор Янукович підпише Податковий кодекс вже найближчим часом.

Тим часом в парламентській опозиції заявляють про наявність підстав для оскарження прийнятого Верховною Радою Податкового кодексу.

"Я вважаю, що на сьогоднішній день ми будемо мати ряд підстав. Юристи ще проаналізують, але у нас буде ряд підстав, щоб оскаржити як сам процес ухвалення, так і зміст цього документа, в Конституційному суді", - сказала народний депутат від фракції НУ-НС Ксенія Ляпіна.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.