МВС призначило Луценка винуватцем бійки Стогнія і Гримчака?

Автор/джерело -  © ТСН



Дата публiкацiї - 19.11.2010 16:49 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=12146

Ініціатором резонансної сутички між радником глави МВС Костянтином Стогнієм та лідером “Народної самооборони” Юрієм Луценком є саме Луценко.

Про це свідчить проведена МВС службова перевірка інциденту.

Як повідомила прес-секретар міністра внутрішніх справ Ірина Шинкаренко, матеріали перевірки передано главі МВС Анатолію Могильову для прийняття остаточного рішення.

"Попередньо встановлено, що ініціатором цього інциденту був громадянин Луценко. У діях Стогнія складу злочину або іншого правопорушення не встановлено", - додала вона.

Як повідомлялося раніше, раніше директор департаменту зв'язків з громадськістю МВС України Дмитро Андрєєв повідомив, що Стогній вдарив в обличчя екс-міністра внутрішніх справ Луценка в п'ятницю 12 листопада після ток-шоу на ТРК "Україна".

При цьому депутат Юрій Гримчак стверджує, що Стогній побив саме його, а Луценко нібито взагалі не брав участі в бійці. Депутат також звернувся до міліції і Генеральної прокуратури з заявою про порушення кримінальної справи відносно Стогнія за фактом побиття депутата.

Сам Луценко теж категорично заявляв, що він ні з ким не бився. Проте в Інтернеті з'явилося відео з камери спостереження, яке підтверджує участь у сутичці екс-глави МВС.

Між тим, сам Стогній також в інтерв'ю газеті "Комерсант-Україна" сказав, що вдарити Луценка йому не дозволили охоронці.

"Проходячи повз, я почув, як Луценко говорив на нашу адресу дурниці - про міністра (Анатолія Могильова), про те, як квартиру отримати, про якісь сексуальних речі", - зазначив Стогній.

"Я зробив зауваження, але у відповідь почув ще більше лайки. Тоді я зробив різкий випад у бік Луценка, але не дістав, бо його заступили охоронці. Він продовжив викрикувати лайку, зав'язалася бійка, що тривала секунд десять", - заявив радник міністра.

"Мене відштовхнули на припарковану поруч машину, потім з будівлі почали вибігати люди, хтось сказав, що все знімається на відеокамери, і ми зупинилися", - сказав він.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.