Активістів протестного руху Львівщини тероризують правоохоронці

Автор/джерело -  © ZAXID.NET



Дата публiкацiї - 21.11.2010 12:49 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=12157

Активістів та організаторів протестних акції підприємців Львівщини почали викликати до правоохоронних органів, у відповідь підприємці започатковують всеукраїнську “Хвилю протесту”.

22 листовпада о 16.00 у Стрийському міському Будинку культури на вул. С Крушельницької розпочнеться віче підприємців Львівщини за участі представників осередків політичних партій «Батьківщина», «Свобода» «Фронт змін», УНП.

Про це повідомив координатор акції протесту представників малого та середнього бізнесу Стрийщини Ігор Шаповаленко.

Під час віче буде порушено питання про висловлення недовіри Верховній Раді, яка ухвалила Податковий Кодекс.

Також під час віче планують ухвалити звернення до депутатів Львівської обласної ради, які зберуться на першу сесію 30 листопада, від яких підприємці очікують підтримки. Також буде озвучена вимога до Президента України Віктора Януковича накласти вето на Податковий кодекс.

"21 листопада з Львівщини до Києва виїдуть сотні підприємців з метою участі у всеукраїнській акції протесту біля Адміністрації Президента на Банковій, - зазначив Шаповалено.

Він також повідомив, що активістів та організаторів протестних акції підприємців Львівщини почали викликати до правоохоронних органів. Зокрема, він повідомив про те, що сьогодні, 20 листопада, до Стрийського міськвідділу внутрішніх справ викликають координаторів протестних акцій Стрийщини Олега Тарнавського та Юрія Комарницького.

Також, за його словами, підприємці Львівщини з понеділка мають намір ініціювати всеукраїнську "Хвилю протестів підприємців", яка за підтримки опозиційних політичних сил має сколихнути всю Україну.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.