Підприємці святкуватимуть День Свободи на Майдані

Автор/джерело -  © ZAXID.NET



Дата публiкацiї - 21.11.2010 17:40 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=12161

У День свободи, 22 листопада, Асамблея громадських організацій малого та середнього бізнесу, громадянський рух «Відсіч» та партнерські організації проведуть мітинг на Майдані Незалежності, що розпочнеться о 10.00.

Як повідомила в Асамблеї громадських організацій малого і середнього бізнесу, планується вручення вимог Президенту України щодо накладення вето на проект Податкового кодексу, прийняття звернення до ПАРЕ, МВФ.

«Ми наголошуємо на аполітичності нашого руху. Кожна дія влади викликатиме з нашого боку лише потужнішу протидію та ще більшу згуртованість наших рядів», - наголошують підприємці.

Як повідомлялося раніше, на мітингу протесту проти прийняття Податкового кодексу, який відбувався перед Верховною Радою України 18 листопада, підприємці вирішили 22 листопада пікетувати Адміністрацію Президента.

Підприємці висунули Президенту Віктору Януковичу ультиматум: або він ветує Податковий кодекс, або підприємці розпочинають збір підписів за проведення всеукраїнського референдуму про довіру Президенту і Верховній Раді.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.