Майдан буде стояти до переможного кінця чи до екзекуції

Автор/джерело -  © Кореспондент.net



Дата публiкацiї - 22.11.2010 22:07 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=12175

Підприємці, які беруть участь в акції протесту в центрі Києва проти нового Податкового кодексу, не мають наміру виконувати рішення суду і залишати Майдан Незалежності.

Про це вони заявили у відповідь на інформацію про відповідне рішення суду, яку озвучив зі сцени координатор Народного комітету порятунку України Михайло Ратушний.

"Не підемо! Не підемо!", - вигукують учасники акції протесту.

Організатори закликали залишатися на Майдані Незалежності на всю ніч і розбивати намети.

Крім того, учасники акції протесту попросили жителів Києва приєднатися до них. Один з учасників мітингу закликав киян "перестати дивитися телевізор" і прийти на Майдан Незалежності.

Також організатори заходу заявили, що їхня мета - розбити у центрі столиці "навіть не наметове містечко, а наметове місто".

Як повідомлялося, сьогодні Окружний адміністративний суд Києва задовольнив позов КМДА та заборонив проведення заходів 22-26 листопада в центрі Києва.

Як пояснили у мерії, таке рішення прийнято “у зв’язку з візитами іноземних делегацій з 21 до 24 листопада 2010 року...”.

Від “Аратти”: оргкомітет Майдану звернувяся на мітингу до киян з проханням підтримати підприємців і за можливістю приєднатися до них, аби не дати змоги розігнати табір протестувальників вночі.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.