Підприємці на Майдані є обличчям нескореної України

Автор/джерело -  © “Аратта-Україна”



Дата публiкацiї - 22.11.2010 23:00 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=12177

Лідер партії “Батьківщина” Юлія Тимошенко вважає символічним, що підприємці в День свободи проводять акцію з вимогою до Президента Януковича відхилити Податковий кодекс, ухвалений Верховною Радою.

"Ви зібралися на тому місці, де завжди гартувалася свобода. Ви сьогодні – те обличчя України, яке не підкоряється, яке не мириться з тим, що вам пропонують. Ви сильні, ви залишили осторонь сьогодні страх і прийшли на це місце, де завжди збиралися люди доброї волі", - сказала Тимошенко сьогодні, виступаючи перед підприємцями на площі Незалежності в Києві.

Лідер партії "Батьківщина" привітала учасників акції протесту з Днем свободи. Водночас Тимошенко звернула особливу увагу на той факт, що підприємці вийшли на акцію протесту самостійно, не спираючись на жодну політичну силу. "Ви самі і є сила, воля, ви будете рухати вперед Україну. Саме ви, а не політики, депутати, президент", - додала вона.

Юлія Тимошенко наголосила, що її політична сила готова надати підприємцям організаційну допомогу.

"Ми будемо з вами поряд стільки, скільки ви для цього свою волю висловите, тому що ми поряд з вами, а не понад вами. Велика помилка була і в 2004 році, коли хтось пішов в кабінети з Майдану, а люди залишилися осторонь, за парканом. Я знаю, що багато було того, що не подобається – ні вам, ні країні, ні в тому числі і мені. Але через те, що колись не виправдав хтось якісь надії, це не значить, що нам потрібно здавати наше життя і що нам потрібно відступити перед цією навалою, яка є сьогодні", - заявила лідер партії "Батьківщина".


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.