Блюзнірство Януковича. Влада підтвердила намір розігнати Майдан підприємців

Автор/джерело -  © Кореспондент.net



Дата публiкацiї - 23.11.2010 11:49 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=12187

Державна виконавча служба має намір сьогодні вранці почати демонтаж наметового містечка на Майдані Незалежності, заявив глава прес-служби управління МВС в Києві Володимир Поліщук.

За словами Поліщука, міліція в разі невиконання пікетниками рішення суду буде сприяти ДВС у виконанні рішення суду. Станом на 10:10 демонтаж містечка ще не почався.

У свою чергу народний депутат від НУ-НС Юрій Гримчак заявив, що сьогодні має намір провести на Майдані Незалежності зустріч з виборцями.

Нагадаємо, вчора, 22 листопада, Окружний адмінсуд Києва заборонив проведення мітингів нібито у зв'язку з візитами патріарха Кіріла і принца Бельгії з 22 до 26 листопада.

Від “Аратти”: нам щось важко зрозуміти зв'язок між приїздом московського попа на ювілей свого підлеглого, а тим більше - з візитом принца Бельгії з протестами підприємців.

Тим більше, ще вчора Президент Янукович у Європі вчергове соловейком співав про демократію. Більш того, він привселюдно обіцяв що обов'язково зустрінеться з органзаторами акції протесту і почує їхні зауваження до Податкового кодексу.

Отже, слід розуміти, що наразі в Адміністрації просто не розуміють що таке демократія. Для демократичної держави боротьба громадян за свої права - цілком нормальне явище. Тим паче, коли йдеться про їхні права, гарантовані Конституцією.

Чим підприємці заважають іноземнимм гостям? Адже, їхні вимоги тих візитерів аж ніяк не стосуються.

Проте, якщо Майдан розгонять - увесь світ наочно побачить, чого насправді варті слова українського Глави держави, що зрозуміло, матиме адекватну реакцію.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.