Луценко залишається

Автор/джерело -  © Українська правда



Дата публiкацiї - 19.10.2006 18:09 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=1219

Міністр внутрішніх справ Юрій Луценко залишається працювати на посаді в уряді Віктора Януковича.

Про це він заявив на прес-конференції у четвер.

"Я як міністр внутрішніх справ, призначений внаслідок революційних подій президентом Ющенком і далі готовий продовжувати свою діяльність на цій посаді", - зазначив він.

"Про це я заявляв йому 10,11 числа і вчора під час остаточних консультацій щодо продовження діяльності в уряді міністрів "Нашої України", - зазначив міністр.

"Президент на попередніх зібраннях підкреслював, що моя діяльність на посаді міністра внутрішніх справ в уряді Януковича не вичерпана. Вчора президент ухвалив рішення, що мені краще, незважаючи на всі інші негативні наслідки, які можуть виникнути, у зв’язку з таким кроком, необхідно написати заяву про відставку", - наголосив Луценко.

За словами Луценка, він подав заяву про відставку президенту, оскільки не є членом "Нашої України" і її представником в уряді.

"Фактично моя робота була обумовлена позицією президента і тому моя заява була подана йому і він приймав рішення", - сказав Луценко.

"Сьогодні станом на 10 ранку президент України повідомив мені про своє рішення аби я і далі продовжував свою діяльність на посаді міністра внутрішніх справ. Це рішення підтримане прем’єр-міністром і головою Верховної Ради", - наголосив Луценко.

Після цього він відкликав свою заяву про відставку з Верховної Ради.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.