Чечетов розвішав агітаційну локшину про Майдан

Автор/джерело -  © Газета.ua



Дата публiкацiї - 24.11.2010 13:57 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=12208

Нардеп з Партіїї регіонів Михайло Чечетов, який і близько не підходив до Майдану, стверджує, що незадоволені ухваленням нової редакції Податкового кодексу України отримують за свої протести 200 гривень на добу.

"Я питав у хлопців, які мітингували проти Податкового кодексу, вони відповіли мені, що їм платять 200 гривень на добу, і ще й пайок дають", - повідомив регіонал.

На питання, хто повинен платити так званим незадоволеним, Чечетов заявив, що гроші дає "той, хто в тіні".

"Ви думаєте, Податковий кодекс спрямований проти бабусь, які цибулею торгують? Найосновніший і найпринциповіший момент кодексу - легалізація тіньового бізнесу, вивести "з тіні" економіку. Податки повинні платити всі. Звичайно, це подобається далеко не всім", - відзначив парламентарій.

На самому Майдані наразі великого мітингу немає. Як заявили в штабі, основна маса людей очікується завтра в кінці терміну ультиматуму, який учасники мітингу висунули Президенту Віктору Януковичу.

Від “Аратти”: вочевидь пан Чечетов переплутав Майдан з масовками, які організовувала ПР, коли була у опозиції.

Саме тоді і ми, і інші журналісти неодноразово, на власні очі бачили, як так званим мітингувальникам видавали гроші за виконану роботу. Навіть в Інтернеті були зафіксовані об'яви, які пропонували взяти участь у мітингах ПР за конкретні гроші.

Наразі ні ми, ні інші журналісти не зафіксували жодного випадку, коли на Майдані хтось би видавав гроші учасникам акцій підприємців. Проте, ми бачили протилежне, коли мітингуючі здавали пожертви на підтримку оргкомітету акції протесту.

Це лише підтверджує, що сама ідея страйку підприємців за якісь гроші таємних осіб виглядає, щонайменше, хворобливою фантазією переляканих політиканів.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.