Глава опозиційного уряду побачив кінець влади Партії регіонів

Автор/джерело -  © “Аратта-Україна”



Дата публiкацiї - 24.11.2010 16:11 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=12212

Діяльність правлячої верхівки, спрямована проти інтересів громадян, призведе до зміни влади в Україні.

Про це в інтерв’ю газеті «Столічниє новості» сказав прем’єр-міністр опозиційного уряду, заступник голови фракції «БЮТ–Батьківщина» Сергій Соболєв.

«Думаю, що все це може закінчитися для нинішньої влади тим, чим закінчувалося для будь-якої влади, яка відривалася від народу», – зазначив він.

«Нинішня влада, природно, не захоче добровільно втрачати ті повноваження, які вона за цей час назбирала. І ті фінансові «прокрутки», які без усякого сорому проводяться в перший же рік після приходу нової влади, коли заявляють, що треба урізати держбюджет, а в той же час мільярд викидається на інвестиційні проекти, де світиться перший віце-прем'єр з його підприємствами і син губернатора Донецької області. Мені здається, що більш безсоромну ситуацію і уявити складно. Людям говорять: затягуйте пояси, давайте не будемо думати про підвищення зарплат і пенсій, і одночасно вони дозволяють собі ті бюджетні крихти, які збирають за рахунок малого і середнього бізнесу, витрачати на власні «спецпроекти», – відзначив Соболєв.

«Але концентрація влади в жодному разі не означає, що ця влада навічно. Давайте згадаємо приклади. Комуністична партія мала величезну владу. Чим для неї це закінчилося? Влада Кучми була фактично необмежена – його уряд, губернатори, парламент, силовики ... Він контролював усе. І що врешті-решт?», – зауважив опозиційний прем’єр.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.