Завтра на Майдані очікують 200 тисяч підприємців

Автор/джерело -  © Газета.ua



Дата публiкацiї - 24.11.2010 21:00 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=12216

Організатори мітингу проти Податкового кодексу впевнені, що їм вдасться привезти до Києва до 200 тис. людей. Їхнім планам може перешкодити міліція, яка не пускає автобуси з підприємцями в столицю.

Про це повідомив один з організаторів акції протесту проти Податкового кодексу Василь Заставнюк.

"Ми стоїмо другий день під зливою, зараз на Майдані небагато людей, але у четвер плануємо зібрати на площі близько 200 тисяч підприємців", - сказав Заставнюк.

За його словами на Майдані збереться повномасштабна акція, з областей їде дуже багато людей. "Зараз дуже утруднений проїзд людей з регіонів. На одеській трасі перекривають рух, міліція не пропускає автобуси. Люди вже зараз підтягуються своїм ходом, хто на таксі, хто попутками", - сказав Заставнюк.

Також стало відомо, що на цей раз для масовості будуть підтягнуті студенти, і на Майдані розгорнеться цілий концерт, в рамках культурно - розважальної програми на сцені виступить група "Тартак" та інші.

Що стосується зміни місця проведення мітингу, то підприємці не погоджуються міняти його з Майдану Незалежності на Поділ. "Ми, де стояли там і будемо стояти, і нікуди переміщатися не збираємося. Може, сходимо в Адміністрацію президента, все буде залежати від обстановки. Та й 100 тисяч людей там просто не помістяться", - резюмував Заставнюк.

На даний момент невідомо, коли відбудеться зустріч представників підприємців з президентом Віктором Януковичем. Організатори сподіваються, що ця зустріч рано чи пізно відбудеться. Тому, що у них є одна чітка вимога - щоб президент наклав вето на Податковий кодекс. Інших вимог підприємці висувати не збираються, крім тих, що вже були озвучені раніше.

Як повідомлялося, у понеділок, 22 листопада, вранці на Майдані Незалежності у Києві підприємці розпочали безстрокову акцію протесту проти набуття чинності Податковим кодексом, прийнятим Верховною радою минулого тижня. Активісти обіцяють стояти до того часу, доки Кодекс не буде заветовано.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.