Організаторів Майдану викликали до міліції щоб кинути у буцегарню?

Автор/джерело -  © Дзеркало тижня



Дата публiкацiї - 25.11.2010 12:14 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=12227

Організаторів акції протесту на Майдані Незалежності в Києві викликають до міліції.

Про це оголосили присутніх на площі підприємцям, які протестують проти Податкового кодексу.

Один з організаторів розповів журналістам, що двом представникам оргкомітету вчора додому принесли повістки. Також він зазначив, що є повідомлення про порушення кримінальних справ у Хмельницькому, надійшла інформація щодо Львову, але вона ще не перевірена.

«Влада починає чинити тиск на окремих людей, які є організаторами цього процесу», — сказав він.

Нагадаємо, що до вимог учасників акції ветувати Податковий кодекс і відправити у відставку прем'єр-міністра Миколу Азарова, віце-прем'єр-міністра Сергія Тігіпка та голову Держкомпідприємництва Михайла Бродського приєдналася вимога про відставку Міністра внутрішніх справ Анатолія Могильова.

Шевченківське районне управління міліції міста Києва вже порушило кримінальну справу за фактом перекриття проїжджої частини вулиць Інститутської і Хрещатик учасниками акції протесту проти прийняття Податкового кодексу 22 листопада.

Як повідомлялося, організатори акції протесту заявили про намір провести в четвер, 25 листопада, масштабну акцію протесту.

Відзначимо, представники влади та підприємців погодили п'ять можливих змін до Податкового кодексу в частині спрощеного оподаткування. За даними «Дзеркала тижня», отриманими від джерел у Кабміні, такі домовленості були досягнуті під час зустрічі підприємців з першим віце-прем'єром Андрієм Клюєвим.

22 листопада на Майдані почалися акції підприємців, які протестують проти прийняття нового Податкового кодексу.

Нагадаємо, Верховна Рада прийняла Податковий кодекс 18 листопада. Введення документа в цілому передбачено з 1 січня 2011 року, в той же час, для низки норм передбачений перехідний період від трьох до шести місяців.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.