Тимошенко знає, хто гальмує розвиток України

Автор/джерело -  © “Аратта-Україна”



Дата публiкацiї - 25.11.2010 20:48 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=12232

Лідер партії “Батьківщина” Юлія Тимошенко заявляє, що політика президента Янукович та його команди гальмує демократичний та економічний розвиток держави.

"Сьогодні головний висновок, який потрібно зробити, це те, що люди, які прийшли до влади, будують діаметрально іншу країну, ніж та, яка вважається за світовими стандартами, нормами та цінностями країною, яка нормально розвивається", - сказала Тимошенко сьогодні на прес-конференції, повідомляє прес-служба партії.

Тимошенко вважає, що дії чинного президента призводять до збагачення фінансово-олігархічних груп і їх корпорацій та, водночас, зупиняють розвиток середнього класу, основою якого є представники малого та середнього бізнесу.

"Усі економічні реформи, всі реформи системи права, всі реформи Конституції, які робляться до сьогодення новою владною командою, вони робляться для найбільш заможних, найбільш впливових, але всього декількох родин", - зазначила вона.

За словами Тимошенко, чинна влада фактично створила для фінансово-олігархічних груп всі умови для тіньової діяльності. "Ця тіньова економіка, цей тіньовий обіг фінансів – скільки ж він складає у гривнях і як він може бути прирівняний до обсягу Державного бюджету України? Можу сказати, що це майже 200 мільярдів гривень, це майже весь доход Державного бюджету України", - наголосила вона.

Лідер партії "Батьківщина" наголосила, що її політична команда спрямує всі свої зусилля на реалізацію альтернативних до запропонованих владою реформ і поверне державу на нормальний шлях розвитку.

"Ми з Партією регіонів і з новим президентом держави бачимо діаметрально по-різному шлях і філософію розвитку країни. Власне, ми бачимо різні країни. І будуємо різні країни", - констатувала вона.

"Існує інший шлях, існує інша філософія, інші зміни для наповнення бюджетів, не руйнуючи життя людей. І це є виведення з тіні всього великого тіньового корумпованого політизованого бізнесу, який, на жаль, сьогодні – українська влада. Я і далі як лідер політичної сили разом зі своєю командою будемо працювати над тим, щоб ті, хто працює в тіні, платили податки. Їх банки, їх корпорації, їх підприємства, які повністю сьогодні живлять тіньову економіку, мусять почати платити податки", - заявила Тимошенко.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.