Луценко створить партію

Автор/джерело -  © Українська правда



Дата публiкацiї - 19.10.2006 19:25 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=1224

Міністр внутрішніх справ Юрій Луценко спростовує заяви про те, що він може очолити партію Народний Союз “Наша Україна”, проте обіцяє створити свою політичну силу після звільнення з посади міністра.

"Щодо НСНУ я приблизно собі уявляю, з чим пов'язана була інтрига з вимогою відставки з посади міністра внутрішніх справ з боку людей, яких я дуже поважаю, люблю і ціную за часи помаранчевої революції, які знаходяться в керівництві відкритому або тіньовому Нашої України.", - сказав Луценко на прес-конференції в четвер.

"Проте я не вважаю за можливе і потрібне мені входити в число активістів чи керівників цієї політичної сили", - заявив Луценко.

Він також заявив, що поки перебуває міністром, не має наміру входити до будь-якої політичної сили.

"Поки я міністр, я не думаю про свої політичні парашути або запасні аеродроми. Я не створюю політичних рухів під себе, як це на жаль, розповідають журналістські кола", - зазначив він.

Водночас, він не виключив, що після того, як складе з себе міністерські повноваження, створить свою політичну силу.

"В Україні існує фактично двопартійна позаідеологічна вождистська сила, яка потребує альтернативи. Якщо прийде час, коли я не стану міністром внутрішніх справ, я буду робити все, аби ця альтернатива була максимально потужною, аби Україну не розривали поза ідеологічні лідери двох непримиренних, бажаючих монополії на повноту влади політичних угрупувань".


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.