Солідарність з Майданом. Сьогодні у Львові відбудеться демонстрація підприємців

Автор/джерело -  © ZAXID.NET



Дата публiкацiї - 29.11.2010 10:02 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=12256

Сьогодні, 29 листопада, підприємці Львова пройдуть протестною ходою вулицями міста від Податкової адміністрації до Львівської обласної державної адміністрації під гаслом «Не здирайте останньої сорочки!».

Як повідомили організатори, підприємці знову зберуться на протест проти Податкового кодексу Азарова-Тігіпка (КАТ). Цього разу це буде не просто мітинг, а й протестна хода від Податкової адміністрації до Львівської облдержадміністрації. Точний маршрут ходи: вул. Стрийська — пл. Франка — вул. Франка — вул. Грушевського — пр. Шевченка — пр. Свободи (до пам’ятника Т. Шевченку) — вул. Беринди — пл. Ринок — вул. Руська — вул. Підвальна — вул. Винниченка, 12.

За словами організаторів, до кінцевої точки – обласної адміністрації – підприємці принесуть прапор, зшитий зі старих сорочок, на знак того, що в разі підписання Президентом України Податкового кодексу, податківці знімуть з них останню сорочку. Вимога незмінна – накласти вето на кодекс. Також підприємці вимагають відставки уряду.

Тим часом на Майдані у Києві розпочинається мітинг підприємців. Попри сильний вітер і сніг там вже зібралося більше двох тисяч мітингувальників.

Як повідомлялося раніше, у п’ятницю Податковий кодекс підписав Голова Верховної Ради Володимир Литвин і відправив на розгляд Президента.

У неділю 1200 підприємців Львівщини поїхали до Києва, аби там підтримати своїх співвітчизників на Майдані.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.