Підприємці викликають політиків на Майдан

Автор/джерело -  © УНІАН



Дата публiкацiї - 29.11.2010 10:37 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=12258

Генеральний координатор Всеукраїнської акції протесту Олександр Данилюк закликає приєднатись до мітингу на Майдані Незалежності 29 листопада прихильників усіх патріотичних політичних сил.

Як повідомила прес-служба Всеукраїнського центру сприяння підприємницькій діяльності, за словами Данилюка, акція, що розпочиналася як протест підприємців проти Податкового кодексу, вийшла за межі вузьких економічних вимог і набула усіх ознак загальнонаціонального політичного протесту.

«Штучне стримування участі в акції представників політичних сил є шляхом до її маргіналізації й затухання. Нам потрібне якісне політичне представництво для ретрансляції й відстоювання наших вимог на найвищому політичному рівні. Політики, які сприймають наші гасла і поділяють наші погляди на ситуацію в країні, мають приєднатися до цього протесту», - заявив Данилюк.

На думку координатора, “стримування вимог протестуючих у межах аполітичної риторики й угодовського діалогу з владою є штучним процесом, інспірованим тією ж владою, й скерованим на дезорієнтацію і розкол у лавах учасників акції”.

Як повідомлялося раніше, сьогодні вранці підприємці продовжили на Майдані Незалежності в Києві акцію протесту проти нового Податкового кодексу.

Наразі на головній площі столиці перебуває понад 2 тис. мітингувальників, які прибули з різних регіонів України. Втім, люди продовжують підходити.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.