Вулицю Галицьку у Львові перетворили на вулицю “Порожніх вітрин”

Автор/джерело -  © “Аратта-Україна”



Дата публiкацiї - 29.11.2010 11:50 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=12263

29 листопада у Львові активісти Альянсу «За чесні податки» представлять проект-прототип містечка майбутнього, яке чекає на львів’ян в разі прийняття Податкового кодексу.

"Об 11.00 одна зі знакових вуличок Львова, яку ніколи не оминають туристи – вул. Галицька – перетвориться на вулицю Порожніх вітрин", – зазначають організатори акції.

Як запевняють організатори, до уваги львів’ян пропонується візуалізація загрози знищення середнього та малого підприємництва, повідомляє ZAXID.NET.

Організатори почепили на вітрини крамниць та кафетеріїв плакати з написами "Ліквідація", "Оренда", "Розпродаж", "Повний капець", "Повний песець".

Нагадуємо, що сотні тисяч підприємців по всій країні виходять на акції протесту з вимогою ветувати Податковий кодекс. Вони наголошують, що за умов, які впроваджує цим кодексом уряд Азарова, існування підприємництва України та й загалом середнього класу є під загрозою.

Крім того вчора 1200 підприємців з Львівщини поїхали до Києва щоб разом зі своїми однодумцями пікетувати на Майдані. Також підприємці пікетуватимуть Львівську ОДА.



 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.