Підприємці з Майдану пішли під парламент

Автор/джерело -  © Кореспондент.net



Дата публiкацiї - 29.11.2010 17:10 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=12271

Кілька сотень представників малого та середнього бізнесу пікетують будівлю Верховної Ради України.

Підприємці тримають в руках державні прапори і створюють шумовий ефект футбольними дудками.

У руках протестувальники тримають плакати з написами: "Податковий кодекс – ганьба для України", "Податковий кодекс – кодекс смерті".

У Києві на цю мить падає сніг з дощем, температура повітря – близько 0 градусів.

Тим часом, в центрі Києва триває акція протесту проти Податкового кодексу. За інформацією УНІАН, зараз на Майдані Незалежності близько 5 тисяч мітингувальників. Частина з них знаходиться у підземному переході. Наразі учасники акції розмістилися по обидві сторони Майдану. Акція проходить без сутичок і інцидентів.

Перед протестувальниками виступають підприємці, що закликають Президента України Віктора Януковича ветувати Податковий кодекс.

Нагадаємо, 27 листопада Президент Віктор Янукович і прем'єр Микола Азаров відвідали наметове містечко на Майдані і поспілкувалися з підприємцями.

Після розмови Президент не виключив, що накладе вето на Податковий кодекс, і заявив про можливість зміни кадрів у зв'язку з масовими протестами. Азаров же виступив проти зайвого державного втручання в роботу спрощенців і позитивно відгукнувся про усвідомлення підприємцями безрезультативності політизації їхніх акцій протесту.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.