Підприємці коротко поспілкувались з Ярошенком: ніяких пропозицій, окрім вето

Автор/джерело -  © УНІАН



Дата публiкацiї - 29.11.2010 18:04 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=12273

Представники підприємців, які протестують на Майдані Незалежності у Києві проти набуття чинності Податковим кодексом, провели зустріч з представниками уряду на чолі з міністром фінансів Федором Ярошенком у Кабінеті міністрів України.

Про це повідомили у Громадському русі “Відсіч”, що виступає співорганізатором акції.

За інформацією громадського руху, всього у зустрічі брали участь представники 127 підприємницьких організацій.

Як зазначили співорганізатори акції, серед цих людей частина до сьогодні перебувала на «дуже обережних позиціях», їхні організації не брали участі у протестах, і досі вони відмовлялися від політичних вимог та виступали за співпрацю із владою.

Однак сьогодні, як зазначають у "Відсічі", ситуація дещо змінилася. Урядовці на чолі з Ярошенком пропонували спілкуватися до пізнього вечора, обговорювати кодекс і надавати пропозиції. Натомість, після третього виступу один із представників підприємців запитав присутніх, хто з них виступає за ветування Податкового кодексу, після чого усі проголосували за вето.

Після цього учасники зустрічі з боку протестуючих громадян залишили приміщення.

У “Відсічі” також зауважили, що не отримували ніякої інформації чи запрошення на зустріч з прем`єр-міністром Миколою Азаровим, про яку сьогодні заявляла його прес-служба.

Як повідомлялося раніше, сьогодні прес-секретар прем`єра Віталій Лук'яненко заявив, що представники підприємців, які протестують на Майдані Незалежності у Києві, не прийшли на переговори до прем`єр-міністра Азарова. «Микола Янович був готовий зустрітися з підприємцями сьогодні о 12.00, але вони не прийшли», - сказав Лук'яненко.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.