Шоу з вето. Влада протискатиме свій варіант Податкового кодексу

Автор/джерело -  © УНІАН



Дата публiкацiї - 1.12.2010 21:50 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=12298

Чинна влада не готова йти на діалог із суспільством, не готова змінювати філософію Податкового кодексу.

Про це заявила глава Комітету Верховної Ради з питань промислової і регуляторної політики та підприємництва Наталія Королевська на брифінгу в парламенті, повідомила прес-служба Королевської.

На її думку, протести громадян у зв`язку з ухваленням ВР Податкового кодексу показали, що народ у цілому не сприймає філософію, закладену в основу цього документа.

«Люди встали не проти податків, а проти корупції і поділу суспільства на багатих і всемогутніх за рахунок бідних і безправних. Люди не готові утримувати чиновників за свою і так невелику зарплату», - сказала Королевська.

Вона вважає, що влада докладе усіх зусиль, щоб до кінця тижня «протиснути» свій варіант Податкового кодексу. «Їхня мета - внести косметичні зміни у два розділи, які регулюють адміністрування і спрощену систему оподаткування. У той же час, більшість у парламенті не проголосувала за законопроекти, спрямовані на збереження спрощеної системи і ліквідацію податкової міліції. Для нас це - сигнал про те, що влада не готова іти на діалог із суспільством, не готова змінювати філософію Податкового кодексу», - підкреслила голова парламентського Комітету.

Королевська також зазначила, що досі народні депутати не отримали пропозиції, які повинен був подати Кабінет міністрів у зв`язку з вето Президента на Податковий кодекс.

«Ми зробимо все, щоб не допустити обману людей і не дати владі під виглядом змін "протягнути" в парламенті Податковий кодекс у тій редак


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.