Президент Янукович завтра зустрінеться з якимись підприємцями

Автор/джерело -  © ТСН



Дата публiкацiї - 1.12.2010 23:12 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=12302

У четвер, 2 грудня, у Адміністрації Президента відбудеться розмова глави держави Віктора Януковича з представниками підприємців.

Про це повідомила заступник глави Адміністрації Президента Ганна Герман.

"Ми не планували завтра виступу на Майдані, ми планували, що президент, так як він і говорив, коли був на Майдані у підприємців, що в четвер він зустрінеться з ними в адміністрації", - зазначила Герман.

За її словами, президент та підприємці розглянуть ті поправки, які треба внести в документ для того, щоб знайти компроміс стосовно прийняття нового Податкового кодексу.

"Завтра будуть оприлюднені ті поправки, які вони разом знайшли від суботи, від дня коли президент дав завдання їм та Кабінету міністрів, авторам Податкового кодексу напрацювати, щоб представити їх як свою позиції і тоді буде шукатися спільний вихід", - додала заступниця Адміністрації президента.

Також Герман зауважила, що Україна мусить мати новий Податковий кодекс, а бюджет мусить прийматися на його основі.

Водночас, точний час зустрічі Януковича та підприємців поки що не відомий.

Як повідомлялося раніше, раніше підприємці повідомили, що на 2 грудня запланований виступ Януковича.

Як повідомлялося, Президент Віктор Янукович наклав часткове вето на Податковий кодекс і вже у четвер, 2 грудня, у Верховній раді будуть розглянуті його поправки. У Партії регіонів обіцяють якнайскоріше ухвалити доопрацьований документ, оскільки на його основі має бути написано держбюджет на 2011 рік.

Між тим, у центрі Києва на Майдані Незалежності тривають акції протесту проти Податкового кодексу. Підприємці вимагають накласти вето на Податковий кодекс, відправити у відставку уряд та провести вибори до Верховної ради у березні 2011 року.

29 листопада мітингувальники висунули додаткові вимоги - вони зажадали скорочення зарплат депутатів та заборони на виведення грошей з України в офшорні зони.

Завтра вранці підприємці знову збирають на столичному Майдані мітинг.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.