Викрадену студентку міліція вже не шукала, вона сама прийшла додому

Автор/джерело -  © ТСН.ua



Дата публiкацiї - 4.12.2010 07:48 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=12351

Геннадій Москаль заявив, що викрадену студентку КІМВ, дочку урядовця, вже ніхто не шукав, а вона сама прийшла додому через півроку після викрадення.

Викрадену студентку вже ніхто не шукав, вона сама прийшла додому

Викрадена студентка КІМВ Ірина Лазаренко сама прийшла додому через півроку після викрадення.

Про це повідомив народний депутат Москаль.

За його словами, в міліції про звільнення студентки "особливо нічого не знають".

"Як мені розповіли колеги, викрадена студентка сама прийшла додому. Дівчину висадили на трасі під Києвом. Ні про які спецоперації, оперативні розробки і мова не йде. Ніхто викрадачів не переслідував", - додав Москаль.

"Скажу більше, батько дівчини, після того, як вона дісталася до будинку, подзвонив в міліцію і сказав, що вона знайшлася. А не зроби він цього, її б досі шукали. І в МВС навіть і не знають, яку суму зібрав і передав викрадачам Лазаренко за звільнення дочки. Він останнім часом все робив сам, і правильно робив. Тому дівчина і залишилася жива", - заявив депутат.

Нагадаємо, студентку викрали 28 травня, коли вона під'їхала на своєму автомобілі в інститут. Коли дівчина вийшла з машини, на неї ззаду накинувся чоловік. Незнайомець заштовхав дівчину в білий мінівен Mersedes і зник.

Викрадачі вимагали у батька дівчини викуп. Тоді ж повідомлялося, що вона є дочкою начальника юридичного департаменту Міністерства вугільної промисловості Сергія Лазаренка, вихідця з Донецька, колишнього заступника голови Фонду держмайна.

Пізніше прозвучала інформація, що злочинці вимагали 4,5 млн євро, потім зменшили суму до 1 млн. 1 грудня прес-служба МВС повідомила, що студентку знайшли і передали батькам.

Головне слідче управління МВС України продовжує розслідувати кримінальну справу за фактом викрадення дівчини. Слідчо-оперативна група працює над декількома версіями викрадення, зокрема з метою вбивства. Встановлюється повний перелік причетних до скоєння цього резонансного злочину осіб.

Від "Аратти". А нам видається, що доблесні міліціянти можуть лише боротися з власним народом - розганяючи мирні протестні акції на Майдані, обслуговуючи виключно купку можновладців з числа осіб, що мають кримінальне та напівкримінальне минуле й які захопили Печерські пагорби. Тому, як писали класики, врятування потопаючих - справа рук самих потопаючих. Ця міліція вже давно паразитуючий елемент на народному тілі.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.