За заповітом Вишинського. Міліція шиє кримінальну справу проти підприємців

Автор/джерело -  © УНІАН



Дата публiкацiї - 6.12.2010 12:35 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=12358

Міліція порушила кримінальну справу за фактом пошкодження гранітної плитки під час несанкціонованого встановлення наметів на Майдані Незалежності у Києві підприємцями, які протестували проти Податкового кодексу.

Наметове містечко підприємців 02.12.10 р.

Про це повідомили у Центрі громадських зв’язків ГУ МВС України у місті Києві.

У ЦГЗ зазначили, що справу порушено за статтею 194 (навмисне пошкодження майна) Кримінального кодексу України.

Працівники комунального підприємства «Київблагоустрій» підраховують збитки. За попередніми даними, вони сягають щонайменше 200 тис. грн.

У рамках розслідування кримінальної справи сьогодні як свідка для дачі пояснень викликано на допит генерального координатора вказаної акції протесту Олександра Данилюка, йдеться у повідомленні.

Від “Аратти”: як загальновідомо, Партія регіонів, яку донедавна очолював чинний Президент Віктор Янукович, у період з 2005 року по 2010 рік регулярно проводила масові акції у столиці.

Фотофакт. Наметове містечко на Майдані встановлене ПР, СПУ і КПУ станом на 25.04.07 р.

Не був виключенням і Майдан Незалежності, де неодноразово встановлювалися наметові містечка як прихильників Партії регіонів, так і їхніх сателітів, зокрема СПУ та КПУ.

При цьому, зрозуміло, наносилася не менша шкода гранітній плитці Майдану. Проте, жодного разу нікому не спадало на думку порушувати проти Віктора Януковича, як лідера партії-ініціатора зазначених акцій протесту, кримінальних справ.

Президент Янукович неодноразово публічно заявляв, що Закон в Україні один для всіх. Отже, виникає питання: чому МВС порушило кримінальну справу проти підприємців, при тому "забувши" порушити аналогічні справи проти Януковича і інших організаторів акцій протестів ПР, а також лідерів політичних партій іхніх організаторів акцій протестів, які встановлювали намети на Майдані?

Чи в Україні де-факто вже діє більшовицьке класове право засноване сталінським прокурором Вишинським?


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.