Врятуйте “Сокіл”! Врятуйте наш хокей!

Автор/джерело -  © “Аратта-Україна”



Дата публiкацiї - 6.12.2010 16:17 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=12363

Відкрите звернення до українських бізнесменів і всіх небайдужих до долі відомої хокейної команди і хокею в Україні в цілому.

Спортивний портал iSport.ua розповсюдив відкрите зверенння. Ми передаємо його повіністю.

Звернення до українських бізнесменів.

У нас незвичайна країна. Ймовірно, найнезвичайна в Європі. На 46 мільйонів населення є тільки одна професійна хокейна команда більш-менш пристойного рівня. І це з нашим кліматом і традиціями! Але не турбуйтеся, схоже, скоро ми поб'ємо і цю унікальність. Унікальністю нової - жодної команди подібного рівня.

Гордість вітчизняного хокею, київський “Сокіл”, зі стану клінічної смерті впевненими темпами прямує до реального завершення свого існування. Причина банальна - немає коштів для існування. Формально клубом володіє велика корпорація, але реальності такі, що команді вимкнули воду в роздягальні. Не кажучи вже про величезні заборгованості по зарплаті і відсутності нормальних умов для роботи.

Наш сайт звертається до вітчизняних бізнесменів з одним проханням - врятуйте київський “Сокіл”! Якщо розібратися глибше, то це зовсім не тягар, а ваша можливість, і це далеко не пафосні слова, зробити свій внесок у розвиток усієї країни.

Викупивши “Сокіл”, і налагодивши фінансування клубу, ви отримаєте унікальну можливість розвивати дитячий хокей в Україну, відкрити школи в різних містах країни, поповнювати склад соколят своїми ж вихованцями, які готуватимуться у належних умовах.

Налагодивши інфраструктуру та фінансування, ви отримаєте можливість заявити команду в Континентальній хокейній лізі (КХЛ) - найсильнішій хокейну лізівропи, де виступають такі зірки як Яромир Ягр, Олексій Яшин, Домінік Гашек, Євген Набоков і багато інших. Ви повернете хокей не лише Києву, а всій Україні.

Заявивши команду в КХЛ, ви отримаєте хокейний бум у країні. Хокейний бум - це вболівальники, увага преси, можливість на хвилі суспільного інтересу будувати хокейні арени, послідовники з числа великих бізнесменів з інших регіонів України. Як наслідок - сильний національний чемпіонат, багато Льодових Палаців, масовий інтерес, дитячі секції, в перспективі - сильна збірна країни і ваше ім'я, репутація та імідж серед вболівальників і в ділових колах.

Це не рожеві окуляри і не Нью-Васюки, а реальна перспектива. Але для цього треба зробити перший крок, найважчий і найважливіший. Після чого піде кілька років важкої і, можливо, не самої вдячної праці, але благородна мета гідна вашої уваги, вкладень і витраченого часу. А про те, щоб про ваші звершення дізналися, ми, журналісти, подбаємо і допоможемо.

Шановні бізнесмени, політики, просто заможні представники нашої країни! Врятуйте “Сокіл”, врятуйте український хокей, допоможіть розвитку дитячого спорту в Україну! Ми дуже сподіваємося, що у вас знайдуться час і кошти, що здійснити цю шляхетну місію.

Редакція сайту iSport.ua

P.S. Запрошуємо вітчизняні ЗМІ підтримати наше звернення і розповсюдити це прохання на сторінках своїх видань, інтернет-порталів, радіо, телебачення. На згадку сайту і гіперпосилання не претендуємо.

Від “Аратти”. Нашому Президенту варто було б взяти приклад з сісідньої і не зовсім чужої для нього Білорусі, де хокей - національний вид спорту (як і в Канаді, де в хокей грають багато висококласних спортсменыв - українців). Але ми маємо підозру, що в хокеї менші гешефти і домовленості, адже в хокей, як відомо, грають справжні мужчини, чим пояснюється відсутність інтересу з боку "бізнесменів" з українськими паспортами в кишені.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.