Одеські регіонали киданули агітаторів

Автор/джерело -  © Кореспондент.net



Дата публiкацiї - 7.12.2010 17:39 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=12389

В Одесі члени однієї з організацій вимагали від Партії регіонів повернути гроші, зароблені під час виборчої кампанії.

Близько 50 осіб пікетували будівлю Одеської міськради. Вони вимагали, щоб Партія регіонів розрахувалася з ними за проведену агітаторську роботу на минулих виборах до місцевих органів влади.

"Олександр Мірошниченко (депутат Одеської міськради від ПР) та Едуард Матвійчук (голова Одеської обласної організації ПР і губернатор Одеської області) під вибори створили організацію 100%, яка займалася агітацією за Партію регіонів і за кандидатів у депутати, які висувалися від Партії регіонів", - розповів учасник акції протесту Іван Сіянко.

У ДК Політеху Мірошниченко нам обіцяв, що заплатить по 400 доларів США, але грошей ми так і не побачили". Активіст зазначив, що в Одесі регіонали не заплатили 350-м членам організації 100% і 600-м студентам. Активісти написали лист на ім'я мера Одеси Олексія Костусєва з проханням допомогти отримати зароблені гроші.

У свою чергу Мірошниченко заявив, що претензії протестувальників його не стосуються. "До мене їх претензії не мають абсолютно ніякого відношення. Я нічого не обіцяв", - заявив депутат.

Нагадаємо, за підсумками місцевих виборів, що пройшли 31 жовтня, Партія регіонів здобула переконливу перемогу в Одесі і області.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.