Реанімація програми по вирощуванню homo sovieticus: Янукович хоче припинити дослідження Інституту національної пам`яті

Автор/джерело -  © “Аратта-Україна”



Дата публiкацiї - 8.12.2010 05:32 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=12395

Проектом указу Президента України “Про систему центральних органів виконавчої влади” в країні ліквідується 40 державних структур та Інститут національної пам’яті.

Зокрема, це Держкомітет з питань національностей та релігій, Держслужба туризму і курортів, Держслужба контролю за переміщенням культурних цінностей через державний кордон Україні, Держсоцслужба для сім'ї, дітей та молоді, Державна гідрометеорологічна служба, повідомляє Кореспондент.net.

Крім того, ліквідовується ряд державних департаментів. Зокрема, Держдепартамент з питань банкрутства, зв'язку, автотранспорту, адаптації колишніх військових, інтелектуальної власності, пожежної безпеки і т.д.

Тим же указом ліквідується Державне агентство України з інвестицій та інновацій та ряд інспекцій. Зокрема, житлово-комунальна, з контролю якості вугільної продукції і з використання та охорони земель, а також комітет контролю за наркотиками.

Останнім підпунктом в "ліквідаційному" розділі президентського указу стоїть Інститут національної пам'яті.

Нагадаємо, що указ готується з метою підвищення ефективності функціонування системи центральних органів виконавчої влади України.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.