Янукович задумав знищити Майдан

Автор/джерело -  © Газета.ua



Дата публiкацiї - 8.12.2010 12:15 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=12398

Адміністрація Президента проведе реконструкцію Майдану Незалежності так, щоб зробити неможливими масові збори на площі.

Про це заявив в своєму ЖЖ-блозі один з координаторів акції підприємців Олександр Данилюк з посиланням на джерело в МВС.

"Влада навмисне заявляє про нанесення пошкоджень Майдану, яких насправді немає. У цьому може переконатися будь-який журналіст, відвідавши Майдан", - заявив Данилюк.

"Наше джерело в МВС повідомило, що ці заяви робляться з метою виправдати реконструкцію Майдану, яку планують на Банковій. Реконструкція - просто привід для того, щоб не дати можливості громадянам збиратися з акціями протесту на Майдані і знищити Майдан як символ Свободи", - додав координатор акції підприємців.

Як повідомлялося раніше, слідче управління київської міліції порушило кримінальну справу по статті 194 щодо умисного пошкодження плитки на Майдані Незалежності в столиці під час акцій протесту підприємців проти Податкового кодексу через наметове містечко.

Олександр Данилюк із цього приводу вже був на допиті в МВС в понеділок і у вівторок.

Данилюк вже заявляв, що гранітна плитка на Майдані Незалежності була пошкоджена ще до початку акцій підприємців - за часів наметових містечок Партії регіонів.

Раніше депутати від "Батьківщини", і зокрема її лідер Юлія Тимошенко, не одноразово заявляли про панічний страх Президента перед майданами.

3 грудня близько 5 ранку столичні комунальники за підтримки "Беркуту" демонтували наметове містечко на Майдані Незалежності. Зазначимо, що на низці наметів були написи "приймальня народного депутата України".


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.