ГПУ закінчила розслідування кримінальної справи Луценка

Автор/джерело -  © “Аратта-Україна”



Дата публiкацiї - 13.12.2010 16:07 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=12461

Головним управлінням з розслідування особливо важливих справ Генеральної прокуратури України закінчено досудове слідство у кримінальній справі за обвинуваченням колишніх Міністра внутрішніх справ України Юрія Луценка та співробітника цього міністерства Леоніда Приступлюка.

Про це повідомила прес-служба Генпрокуратури.

Сьогодні, 13.12.2010р., Луценку пред'явлено остаточне обвинувачення у вчиненні злочинів, передбачених ч.5 ст. 191 КК України (заволодіния державним майном в особливо великих розмірах шляхом зловживання службовим становищем, за попередньою змовою групою осіб) та ч.З ст.365 КК України (перевищення службових повноважень, що спричинило тяжкі наслідки), а Приступлюку - у вчиненні злочинів, передбачених ч.5 ст.191 КК України (заволодіння державним майном в особливо великих розмірах шляхом зловживання службовим становищем, за попередньою змовою групою осіб) та ч.3 ст.358 КК України (використання завідомо підробленого документа).

Обвинуваченим Луценку і Приступлюку оголошено про закінчення досудового слідства та надано для ознайомлення матеріали кримінальної справи.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.