У Табачника кажуть, що делегація затрималася у ФРН через погану погоду

Автор/джерело -  © Кореспондент.net



Дата публiкацiї - 13.12.2010 19:09 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=12466

Оргкомітет з підготовки візиту делегації України на Всесвітній фестиваль молоді, який почався в ПАР, спростовує інформацію ЗМІ про інцидент в аеропорту Франкфурта.

Зокрема, один із представників оргкомітету Олександр Божко сказав Корреспондент.net, що інформація, про яку повідомив сайт "Публічні люди", не відповідає дійсності.

За його словами, делегація, до складу якої входила 91 людина, застрягла у Франкфурті через те, що місцевий аеропорт працював з перебоями через несприятливі погодні умови.

У той же час, відзначив Божко, українська делегація вже прибула до столиці ПАР Преторії для участі у 17-му Всесвітньому фестивалі молоді та студентів.

У свою чергу в Мінсім'ї спростували інформацію про те, що 93 працікники міністерства опинилися в центрі скандалу. "Нам нічого не відомо про будь-який інцидент. Більше того, у складі делагаціі України знаходиться всього лише три представники Мінсім'ї", - заявили в міністерстві.

У Мінсім'ї відзначили, що до складу делегації входять представники різних громадських, студентських, молодіжних організацій.

Нагадаємо, раніше видання Публічні люди з посиланням на власне джерело повідомило про інцидент в аеропорту Франкфурта за участю української делагації.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.